2010. december 5., vasárnap

Adventi naptár


Rendhagyó módon Tomának a Mikulás hozta az adventi naptárt idén. Tele van butaságokkal, apró édességekkel, és a Miku a saját napjához egy kis pénzmeglepetést is elhelyezett, mert tudvalévő, hogy a 22 évesek, a 24 évesek, és még a 44 évesek is annak örülnek a legjobban, kivéve persze azon kivételeket, akik mindig valami meglepetésért óbégatnak, de lesz nekik olyan meglepi, hogy a foguk is beletörik.


Legnehezebb volt a papírzacskók beszerzése, a lábamat is lejártam ebben a nagy hidegben, de venni nem tudtam, hanem a Tök Jó nevű falatozó kedves kiszolgálója adott nekem ajándékba. Bori hamar előkereste a szalvétagyűjteményéből a megfelelőket, adott ragasztót is - hála neki a sok segítségért!



Az apróságok között saját készítésű nincs egy se, mert Toma legjobban a műanyag kajákat szereti, ahogyan az egy rendes 22 évestől elvárható, ezért hát Csincsilla remek ötleteit átvéve beszereztem a borzasztó meglepetéseket, amiket most nem tudok sajnos megmutatni, mert akkor oda a meglepi.


Minden egyes darabot külön is becsomagoltam jó vastag karácsonyi csomagolópapírba, mert Toma képes átvilágítani - nem az önfegyelméről híres a gyermek. Remélem, örülni fog neki, én mindenesetre nagyon jól szórakoztam a készítés közben. A csipeszeken üldögélő angyalkák pedig remélem, vigyázni fognak rá!


Az ötlet innen van. Jó kis kreatív blog, csak nekem kicsit sok benne a reklám, és a vásárlásra buzdító bejegyzés.

14 megjegyzés:

mazsolla írta...

Megéri óbégatni! ;) Még jó h végül nem reggel estem neki először, mert amilyen kómás szoktam lenni tuti belefulladtam volna a meglepibe...:D Köszönöm szép mégeccer neked is meg anyunak is a mikut! alig várom a karácsonyt! :)

Andi írta...

:-))))))))))))))))))))))) ollllllyan meglepid lesz karácsonykóóóóóóóórrrr...

mazsolla írta...

HhhhhűűűűűŰŰŰŰŰŰŰűűűűűŰŰŰŰűűűŰŰŰŰŰŰŰ
deizgi! :D

Marcsi írta...

Andikám, ez fantasztikus!!!!!!!!!!!!!!!!!!

csincsilla írta...

isteni lett a naptár! nem is gondoltam, hogy ennyire vének vagytok már:) kicsit keveslem a fényképeket, az angyalkák pl. alig látszanak. és ha ennyire örült, akkor megérdemelte a gyerek:)
mit kapott mazsolla??? kilukad az oldalam!

Mazsolino írta...

Micsoda munka!!!! Nem semmi! Gratulálok!

Bianka írta...

Nagyon jó

zsuzsa írta...

én láttam az anyagot még "félkész állapotában" akkor is nagyon - nagyon - nagyon tetszett, de így az angyalkás cipeszekkel KIRÁLYSÁG!!!!

Andi írta...

Köszi Zsuzsi, tényleg nagyon jól mutat, és élőben még hatásosabb. Olyan a gyerek szobája, mint egy meseország!

viki írta...

le a káláppál! :)

Andi írta...

Köszi! :-)

Bea írta...

Hű Andi, micsoda meglepetés! Nem találok szavakat! Mennyi időbe telt ezeket megcsinálni? :)

mazsolla írta...

nem mondhatom el, mert két "gyerekhez" még nem jutott el, és akkor lelövöm a pojént!

Andi írta...

Hát, Bea, a legtöbb időt a beszerzés vett el. A dekupázsolás (szalvétázás) 4-5 óra volt, a csomagolás 1 óra, a felfüggesztés meg nem tudom, mert annyira izgultam, hogy elment az időérzékem is. Szóval nem olyan sok, szerintem.

Mazsi, ki a két gyerek? Én egyről tudok, a Vikiről...